Våres arrangement & turer

Det blir arrangert flere turer hvert år i de ulike kommunene. Noen er vinterturer og andre foregår på sommeren. Det blir også arrangert leirer for barn i noen av feriene. Nytt i 2019 er den store dugnadsdagen første søndag i mai. Da håper vi både medlemmer og ikke-medlemmer stiller for å nyte en dag ute med rydding av sti, og drikking av kaffe!

Det er flere turer i regi av Turkomiteen, Barnas Turlag og flere.  Følg med på facebook for siste nytt.

Fellesturene kan også sees i turfolderen for 2020.  Klikk her for å se pdf.
Vær oppmerksom på nye regler for turer og arrangement i forbindelse med coronaviruset.
Se "Nyheter" på framsiden av vår nettside.

Oversiktskart (A3) over løypene i våres medlemskommuner sees her. Du må gjerne printe!

Ti på Topp Flekkefjord 2020 kan kjøpes hos Horjen eller Sport1 Amfi for kr. 10 i vannfast papir. Du kan ellers gjerne printe den hjemme.  Klikk her for framside, og her ​​​​​​​for bakside.

Vær oppmerksom på at Lister Friluftsråd har fine turbeskrivelser i Lister-kommunene på sin nettside, listerfriluft.no.  De har også en turapp som heter TurListerApp.

F.O.T. anbefaler alle turgåere å laste ned appen "Hjelp 113 App: Norsk Luftambulanse".
Appen behøver minst 3G for posisjonsdata.

Ingen kommende aktiviteter.

Tradisjonsrik nyttårsfeiring på Svukuriset i Femundsmarka.
Tradisjonsrik nyttårsfeiring på Svukuriset i Femundsmarka. Foto: Monica Hägglund Langen