Våre kommuner

Flekkefjord og Oplands Turistforening dekker seks fantastiske kommuner sør i Norge. Våre kommuner kan by på ferdsel langs kysten, eller i innlandet. Våre kommuner kan by på alt fra langstrakte strender, forblåste topper og deilige skiturer. Det finnes noe for en hver smak og til en hver årstid.

Klikk her for å se et oversiktskart (A3) over turløypene i våres medlemskommuner. Mer informasjon om turene finnes på ut.no.
Det er tillatt å printe kartet til privat bruk. 

FARSUND

Foto: Håvard Melsnes

Farsund er en kystkommune i Vest-Agder fylke. Kommunen byr på et landskap som består av halvøyer, øyer, fjorder og sund. Med sine langstrakte strender og sanddynelandskap er Farsund et syn for øyet.

Les mer her

SIRDAL

Foto: Simen Haughom

Sirdal er den sørlige inngangsporten til den ville og vakre Lysefjorden. Her finner du flere grønne lunger med flotte fotturer, samt et godt vintertilbud med et imponerende langrennsløypenett og et godt alpintilbud.

Les mer her

LYNGDAL

Foto: Marianne Saanum

Lyngdal er en kommune og by i Vest-Agder fylke.

Med sin plassering, er det den 3. sørligste kommunen i Norge. Lyngdal strekker seg bokstavelig talt fra fjord til hei - med alt det medfører.
Les mer her

LUND

Foto: Kjetil Ersdal

Lund kommune ligger lengst sør i Rogaland. Lund har en fantastisk beliggenhet med et løypenett som strekker seg langt inn i nabokommunene og om vinteren kan man gå på ski på oppkjørte løyper.

Les mer her

KVINESDAL

Foto: Marius Johansen

Kvinedal er en kommune i Vest-Agder, hvor elvene Kvina og Litleåna møtes, og renner ut i Fedafjorden. Med sin plassering kan Kvinedal by på alt fra skiturer på Knaben til barnevandrerstien som går fra Kvinedal.

Les mer her

FLEKKEFJORD

Foto: Peder Austrud

Flekkefjord ligger helt vest i Vest-Agder. Med sin beliggenhet i skillet mellom ferskvann og saltvann, kan du oppleve alt fra frodige lier til lune øyer, staute fjell mot bekkefall og stille elvedrag. Her finnes turer for alle.

Les mer her