DET LIGGER I VÅR NATUR

Flekkefjord og Oplands Turistforening er med sine 125 år en av landets eldste Turistforeninger. Vi har 800 medlemmer i Lyngdal, Farsund, Lund, Kvinesdal, Flekkefjord og Sirdal. Vi står på, året rundt, for et enkelt, allsidig og miljøvennlig friluftsliv og for å bevare natur- og kulturverdier.

Spørsmål?

Her finner du vår kontaktinfo.
Vi svarer også på spørsmål på vår Facebookside.

Vil du bli medlem?

Her finner du en oversikt over priser og medlemskap i FOT

FOT ble stiftet i 1890, og er med det en av landets eldste turistforeninger.

Foreningen ble stiftet for å utvikle turistlivet i Flekkefjord og Opland.

Her finner du årsmeldingene som blir presentert ved våre årsmøter år for år.

OM DNT

Den Norske Turistforening (DNT) er Norges største friluftslivsorganisasjon med over 270.000 medlemmer.

Vi jobber hver dag, hele året, for en god balanse mellom bruk og vern av natur- og friluftsområder.

Den Norske Turistforening gir ut magasinet FJELL OG VIDDE. Her kan du lese mer om det.

Vi har et praktfullt turterreng rundt oss i vår kommuner. Ønsker du å oppleve terrenget på egen hånd finner du gode forslag til turer i området her. I tillegg kan du få gode forslag og inspirasjon til egne turer gjennom våre turreferater på Facebook.

For at en tur skal bli vellykket er det bra å ta med en del råd på vegen: Ut på tur

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE OG SPONSORER