DET LIGGER I VÅR NATUR

Flekkefjord og Oplands Turistforening (FOT) er en av landets eldste turistforeninger.
Vi har 850 medlemmer i Lyngdal, Farsund, Lund, Kvinesdal, Flekkefjord og Sirdal.
Vi står på, året rundt, for et enkelt, allsidig og miljøvennlig friluftsliv og for å bevare natur- og kulturverdier.

Foto: Marianne Haugland

Spørsmål?
Her finner du vår kontaktinfo.

Vi svarer også på spørsmål på vår Facebookside.

Vil du bli medlem?
Her finner du en oversikt over priser og medlemskap i FOT

FOT ble stiftet i 1890, og er med det en av landets eldste turistforeninger.

Foreningen ble stiftet for å utvikle turistlivet i Flekkefjord og Opland.

Her finner du årsmeldingene som blir presentert ved våre årsmøter år for år.

OM DNT

Den Norske Turistforening (DNT) er Norges største friluftslivsorganisasjon med over 300.000 medlemmer.

Vi jobber hver dag, hele året, for en god balanse mellom bruk og vern av natur- og friluftsområder.

Den Norske Turistforening gir ut magasinet FJELL OG VIDDE. Her kan du lese mer om det.

Vi har et praktfullt turterreng rundt oss i vår kommuner. Ønsker du å oppleve terrenget på egen hånd finner du gode forslag til turer i området her. I tillegg kan du få gode forslag og inspirasjon til egne turer gjennom våre sider på Facebook.