Gården Li - med utsikt mot verden

I lufta flyr tårnfalk, kongeørn og havørn. I sjøen kan du få øye på steinkobbe og delfiner. I området er det flere nedlagte gårder som vitner om at det var stor aktivitet her helt fram til midten av 1950-tallet. Gården Li er en sjelden skatt!
I dag kan man leie gården av Flekkefjord og Oplands turistforening. En perfekt tur for hele familien fra Fidsel, via Kleppe og videre ned til Gården Li hvor man kan bo og leve som man gjorde helt frem til de siste flyttet i 1989.

Booking gjøres på listerbooking eller kontakt oss på epost for mer info.

"Gården Li er DNTs sørligste hytte. Den ligger på Hidraheia midt i Flekkefjord landskapsvernområde som omfatter en unik del av kysten vår med både fjell og kulturlandskap.
Her er det et rikt dyre- og planteliv som gjør turopplevelsen verdifull."

Utleie

Overnatting i Stegeløa fungerer som en vanlig turistforeningshytte.
Du må ha DNT-nøkkelen og betaler du med engangsfullmakt. Våningshuset må bestilles på forhånd og dette kan du gjøre på http://www.listerbooking.no/.

For andre spørsmål og henvendelser kontakt FOT på epost fot@dnt.no eller turistkontoret på mail: flekkefjord@regionlister.com

Det er plass til en klasse på 30 elever i Stegeløa.

I Li er det klatreutstyr til 10 personer til vår populære Via Ferata med 112 fester og taubane i Strånda.

Turmuligheter

Det er mange merkede stier og flotte utsiktspunkt i området, og det er mulig å gå fottur hele året. En kan parkere på Itland eller Fidsel hvor det er godeparkeringsmuligheter. Turen fra Fidsel til gårdn Li tar ca 1-2 timer. Det er ca 10min gange ned til Strånda hvor det er svært populært å fiske og ta krabbe.

ADKOMST

Kjør fv. 44 vestover fra Flekkefjord og fortsett sideveien til Fidsel, ca. ei mil. Herfra er det en times gange langs T-merket sti til hytta. Det går også merket sti fra Itland. Derfra tar det en drøy time.

Vi tilbyr utleie til vanlige DNT priser

Medlem DNT Ikke medlem DNT
Voksen kr 220 kr 325