Fjell og vidde

Svarvestolen turisthytte
Svarvestolen turisthytte Foto: Tore Haare Vestfossen, Tore Haare

Fjell og Vidde er Den Norske Turistforenings medlemsblad og landets største friluftsmagasin. I seks innholdsrike numre vil du gjennom hele året finne inspirasjon til turer i norsk natur og møte mennesker som har funnet veien ut.

I Fjell og Vidde kan du lese om og bli inspirert til et aktivt og allsidig friluftsliv på fjellet, i skogen og langs kysten. Bladet er landets største friluftsmagasin med et opplag på over 160 000. Det er også det mest leste friluftsbladet i Norge, med nærmere 400 000 lesere.

Magasinet skal oppdatere sine lesere om aktuelle nyheter og fordypende fagstoff innen friluftsliv, naturforvaltning og folkehelse.

Redaksjonen har som mål å sette dagsorden gjennom saklig, uavhengig og kritisk journalistikk.

Slik får du Fjell og Vidde
Er du medlem i Den Norske Turistforening får du Fjell og Vidde tilsendt som en del av medlemskapet. Er du ikke medlem, kan du kjøpe det i utvalgte Narvesen-kiosker over hele landet.

Les Fjell og Vidde digitalt

Min side finner du siste utgivelse og alle utgaver fra 2005.

Når kommer bladet?

De fleste medlemmene får tilsendt Fjell og Vidde via Mediapost, et distribusjonsselskap som leverer aviser og en rekke andre magasiner. Bladene leveres unavnet på dørmatten eller i postkassen, på samme måte som avisene.

Som medlem kan du forvente å få Fjell og Vidde:

• nr. 1 ca. 15. februar
  • nr. 2 ca. 10. april
  • nr. 3 ca. 12. juni
  • nr. 4 ca. 1. august
  • nr. 5 ca. 19. september
  • nr. 6 ca. 3. desember

Årboka er hos medlemmene i slutten av november.

Er du frilanser?

Fjell og Vidde er åpen for flere bidragsytere, og kjøper ofte inn reportasjestoff fra frilansjournalister.

Har du vært på en spennende tur, møtt noen på din sti eller har tips til tema du mener kan passe i bladet, ta gjerne kontakt med oss.

Tips oss!

Fjell og Vidde tar gjerne imot tips om det som skjer rundt om i landet. Har du gode ideer eller synspunkter på blader? Ikke nøl, ta kontakt med en av oss.

Redaksjon:
Redaktør: Trygve Sunde Kolderup