Årets Utendørs Filmkveld ble arrangert i går av Flekkefjord og Oplands Turistforening (FOT) i Lyngdal der Barnas Turlag med Elin Korsveien sto i spissen for arrangementet.

Foto: Christen Risholt

Tradisjonen tro skal det gjerne være ‘helt umulig vær’ når FOT drar i gang slike spenstige utendørsarrangementer på denne tiden av året – men for FOT er sjelden dårlig vær et hinder. Arrangementet kunne gjennomføres takket være drahjelp fra Vest-Agder Fylkeskommune og med hjelp fra Lyngdal kino, og Bakke Barneskole.

Det var Rebusløp på vei til filmkvelden, der det ble servert popcorn og saft – slik det som kjent skal være på en kino. Noen kom på ski, og for de minste ble det et ekstra pluss å kunne leke i snøen innimellom kinofilmen. Organisasjonssekretær i FOT, Marianne Haugland, stilte opp med beachflagg fra DNT og hadde stand for turistforeningen. FOT ser med glede på at turistforeningen stadig blir sterkere i Lyngdal – ikke minst takket være gode lagspillere som Elin Korsveien og Sigmund Pollestad. Tilbudene har økt og det samme har medlemsmassen – FOT ser fram til den fortsatte turglede i Lyngdal og som vanlig er alle velkomne uansett hvilken kommune de måtte bo i.

LMK

Skrevet av Marianne Haugland 11. november 2019